1. >Nyheder
  2. >Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g grønkål

1 rødløg, ca. 50 g

2 fed hvidløg

2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)

2 spsk olivenolie

50 g hasselnødder, ristet

2 dl yoghurt

2 spsk worcestershire sauce

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
300 g grønkål

1 rødløg, ca. 50 g

2 fed hvidløg

2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)

2 spsk olivenolie

50 g hasselnødder, ristet

2 dl yoghurt

2 spsk worcestershire sauce

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Pluk grønkål i grove stykker.
  2. Trin 2
    Snit rødløg og hvidløg fint.
  3. Trin 3
    Steg kål, løg og hvidløg af i olie på en varm pande, til det er let brunet, sammen med bønner og majs.
  4. Trin 4
    Rør yoghurt med worcestershire sauce, smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Anret kålen i en stor skål eller tallerken og drys hasselnødder og servere med yoghurtsauce.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan også fint spises som vegetarret, kan også laves med linser og bønnemix.