Pinterest

Belgiske vafler med majs, cheddarost, chili, quinoa og tomat salat

Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)

200 g cherrytomater

¼ spidskål, rød og grøn

¼ bundt bredbladet persille

1 ds majs

1-2 spsk olivenolie

1 spsk æbleeddike

salt

sort peber



Vafler:

220 g hvedemel

2 tsk bagepulver

1/2 tsk salt

sort peber

2,5 dl mælk

2 æg

50 g cheddar ost

2 chipotle-chili røget i lage

¼ bundt persille, hakket

1 ds majs

1 spsk olivenolie
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle quinoa (85 g)

200 g cherrytomater

¼ spidskål, rød og grøn

¼ bundt bredbladet persille

1 ds majs

1-2 spsk olivenolie

1 spsk æbleeddike

salt

sort peber



Vafler:

220 g hvedemel

2 tsk bagepulver

1/2 tsk salt

sort peber

2,5 dl mælk

2 æg

50 g cheddar ost

2 chipotle-chili røget i lage

¼ bundt persille, hakket

1 ds majs

1 spsk olivenolie
  1. Trin 1
    Halvér cherrytomaterne, snit spidskål fint. Vend det sammen med majs, quinoa, eddike og olie, smag til med salt og peber
  2. Trin 2
    Vend melet sammen med bagepulver, salt og sort peber.
  3. Trin 3
    Rør det sammen med mælk og æg.
  4. Trin 4
    Riv osten og hak persille og chipotle-chili groft, kom det i melblandingen sammen med majs og olivenolie, vend det godt sammen.
  5. Trin 5
    Steg vaflerne i et belgisk-vaffeljern eller lign, kan også steges som blinis på en blinispande eller som små pandekager. Skal bages i ca. 8-10 min.
  6. Trin 6
    Anret vaflerne på et fad sammen med quinoa/tomat salat.

Tip: Retten kan fint laves med røget fisk, røget skinke eller et pocheret æg.