Hakkebøffer med majs, mandler og persille
Let
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
125 g hakket oksekød
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
1 spsk. vegetabilsk olie
50 g blandet grøn salat
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt
Sort peber
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
1 spsk. vegetabilsk olie
50 g blandet grøn salat
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
125 g hakket oksekød
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
1 spsk. vegetabilsk olie
50 g blandet grøn salat
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt
Sort peber
20 g mandler
10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
1 spsk. vegetabilsk olie
50 g blandet grøn salat
2 spsk. cremefraiche 18%
Salt
Sort peber
- Trin 1Hak persillen og mandlerne groft.
- Trin 2Kom kødet i en skål og rør majs, mandler og hakket persille i kødet. Smages til med salt og sort peber.
- Trin 3Form bøffen og steg den af på panden i 1 spsk. olie i ca. 3-4 minutter på hver side.
- Trin 4Anret bøffen med blandet grøn salat og cremefraiche.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Burger med grillet kylling og cornslaw
- SE OPSKRIFTEN
Majsdeller
Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.
- SE OPSKRIFTEN
Mexicanske tostadas
Se også:














.webp)
