Pinterest

Mexicansk salat med stegte, sprøde majs, halloumi, padrones, avocado og gremolata

Medium
4 personer
15 min.
15 min.
Ingredienser
til 4 personer
• 1 dåse Bonduelle majs a 150 g

• 1 pose padron peber

• 250 g halloumi

• 2 tsk stødt paprika

• Salt

• Olivenolie

• 75 g napolitana salat

• 3 store blade savoykål (eller spidskål)

• 2 avocadoer

• 1 syltet chili (eller syltede rødløg)

GREMOLATA DRESSING

• En stor håndfuld bredbladet persille

• 2 tsk honning

• 1-2 tsk rødvinseddike

• Saft og skal af 1/2 lime

• 4-5 spsk olivenolie

• Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
• 1 dåse Bonduelle majs a 150 g

• 1 pose padron peber

• 250 g halloumi

• 2 tsk stødt paprika

• Salt

• Olivenolie

• 75 g napolitana salat

• 3 store blade savoykål (eller spidskål)

• 2 avocadoer

• 1 syltet chili (eller syltede rødløg)

GREMOLATA DRESSING

• En stor håndfuld bredbladet persille

• 2 tsk honning

• 1-2 tsk rødvinseddike

• Saft og skal af 1/2 lime

• 4-5 spsk olivenolie

• Salt og peber
  1. Trin 1
    Dræn majsene for lage og steg dem i olivenolie og paprika et par minutter til de begynder at gyldne.
  2. Trin 2
    Hæld lidt mere olivenolie på panden sammen med padron peberne og steg dem i yderligere 4-5 min. eller til de begynder at gyldne.
  3. Trin 3
    Læg både majs og padrones på en tallerken og drys med salt.
  4. Trin 4
    Skær halloumien i skiver af ca. 1 cm. tykkelse og steg så dem på panden i olivenolie til de er gyldne på begge sidder.
  5. Trin 5
    Til gremolataen hakker du den bredbladede persille fint og rører den godt sammen med de resterende ingredienser. Husk at brug stilkene - de indeholder mindst lige så meget smag som bladene.
  6. Trin 6
    Snit kålen groft og vend den sammen med napolitana salat, avocado skåret i mindre stykker, gremolataen og halvdelen af majsene, padron peberne og halloumien.
  7. Trin 7
    Top med resten af majsene, padron peberne, halloumien og den syltede chili skåret i tynde skiver. Velbekomme!

Brug en laktosefri halloumi for en laktosefri version.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.