Mexicansk salat med stegte, sprøde majs, halloumi, padrones, avocado og gremolata
Medium
4 personer
15 min.
15 min.
Ingredienser
til 4 personer
• 1 dåse Bonduelle majs a 150 g
• 1 pose padron peber
• 250 g halloumi
• 2 tsk stødt paprika
• Salt
• Olivenolie
• 75 g napolitana salat
• 3 store blade savoykål (eller spidskål)
• 2 avocadoer
• 1 syltet chili (eller syltede rødløg)
GREMOLATA DRESSING
• En stor håndfuld bredbladet persille
• 2 tsk honning
• 1-2 tsk rødvinseddike
• Saft og skal af 1/2 lime
• 4-5 spsk olivenolie
• Salt og peber
• 1 pose padron peber
• 250 g halloumi
• 2 tsk stødt paprika
• Salt
• Olivenolie
• 75 g napolitana salat
• 3 store blade savoykål (eller spidskål)
• 2 avocadoer
• 1 syltet chili (eller syltede rødløg)
GREMOLATA DRESSING
• En stor håndfuld bredbladet persille
• 2 tsk honning
• 1-2 tsk rødvinseddike
• Saft og skal af 1/2 lime
• 4-5 spsk olivenolie
• Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
• 1 dåse Bonduelle majs a 150 g
• 1 pose padron peber
• 250 g halloumi
• 2 tsk stødt paprika
• Salt
• Olivenolie
• 75 g napolitana salat
• 3 store blade savoykål (eller spidskål)
• 2 avocadoer
• 1 syltet chili (eller syltede rødløg)
GREMOLATA DRESSING
• En stor håndfuld bredbladet persille
• 2 tsk honning
• 1-2 tsk rødvinseddike
• Saft og skal af 1/2 lime
• 4-5 spsk olivenolie
• Salt og peber
• 1 pose padron peber
• 250 g halloumi
• 2 tsk stødt paprika
• Salt
• Olivenolie
• 75 g napolitana salat
• 3 store blade savoykål (eller spidskål)
• 2 avocadoer
• 1 syltet chili (eller syltede rødløg)
GREMOLATA DRESSING
• En stor håndfuld bredbladet persille
• 2 tsk honning
• 1-2 tsk rødvinseddike
• Saft og skal af 1/2 lime
• 4-5 spsk olivenolie
• Salt og peber
- Trin 1Dræn majsene for lage og steg dem i olivenolie og paprika et par minutter til de begynder at gyldne.
- Trin 2Hæld lidt mere olivenolie på panden sammen med padron peberne og steg dem i yderligere 4-5 min. eller til de begynder at gyldne.
- Trin 3Læg både majs og padrones på en tallerken og drys med salt.
- Trin 4Skær halloumien i skiver af ca. 1 cm. tykkelse og steg så dem på panden i olivenolie til de er gyldne på begge sidder.
- Trin 5Til gremolataen hakker du den bredbladede persille fint og rører den godt sammen med de resterende ingredienser. Husk at brug stilkene - de indeholder mindst lige så meget smag som bladene.
- Trin 6Snit kålen groft og vend den sammen med napolitana salat, avocado skåret i mindre stykker, gremolataen og halvdelen af majsene, padron peberne og halloumien.
- Trin 7Top med resten af majsene, padron peberne, halloumien og den syltede chili skåret i tynde skiver. Velbekomme!
Brug en laktosefri halloumi for en laktosefri version.
Se også: