Tortilla med aubergine, majs, sorte bønner, padronpeber og skyr
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse Bonduelle Sorte bønner (265 g drænet vægt)
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
4 tortilla-brød
1 aubergine, ca 300-400 g
2 spsk olivenolie
200 g padron peber/små grønne spanske peber
100 g cheddarost
¼ bundt basilikum
Salt
Sort peber
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
4 tortilla-brød
1 aubergine, ca 300-400 g
2 spsk olivenolie
200 g padron peber/små grønne spanske peber
100 g cheddarost
¼ bundt basilikum
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
1 dåse Bonduelle Sorte bønner (265 g drænet vægt)
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
4 tortilla-brød
1 aubergine, ca 300-400 g
2 spsk olivenolie
200 g padron peber/små grønne spanske peber
100 g cheddarost
¼ bundt basilikum
Salt
Sort peber
2 dåser Bonduelle Majs (2 x 140 g drænet vægt)
4 tortilla-brød
1 aubergine, ca 300-400 g
2 spsk olivenolie
200 g padron peber/små grønne spanske peber
100 g cheddarost
¼ bundt basilikum
Salt
Sort peber
- Trin 1Læg tortillabrødet på to bageplader med bagepapir.
- Trin 2Skær aubergine i tynde skiver og fordel dem på tortillabrødet.
- Trin 3Drys aubergine med olie, salt og sort peber.
- Trin 4Fordel majs, sorte bønner og padron peber derpå.
- Trin 5Drys med revet ost, salt og peber.
- Trin 6Bag tortillabrødene i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
Tip:
Kan fint laves med chili-beans, curry beans eller kikærter.
Se også: