Pinterest

Brownie rawbar med røde kidneybønner

Let
6 personer
140 min.
Ingredienser
til 6 personer
175 g valnødder

1 avocado

2 dåser Bonduelle Økologiske Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)

1 dl agavesirup

75 g kakaopulver

1 tsk. stødt vanilje eller vanilje-paste

50 g mandelmel
Ingredienser til 6 personer
175 g valnødder

1 avocado

2 dåser Bonduelle Økologiske Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)

1 dl agavesirup

75 g kakaopulver

1 tsk. stødt vanilje eller vanilje-paste

50 g mandelmel
  1. Trin 1
    Hak valnødderne mellemfint på en foodprocessor. Kom dem i en skål.
  2. Trin 2
    Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud med en spiseske. Kom avocadokødet i foodprocessoren sammen med kidneybønner, agavesirup, kakao, vanilje og mandelmel, og blend til en ensartet puré.
  3. Trin 3
    Skrab siderne ned med en bagespatel, og tilsæt de hakkede valnødder. Giv dem en meget kort blendetur, så alt blandes, men nødderne stadig har konsistens.
  4. Trin 4
    Skrab massen ned i en lille firkantet bageform (ca. 20 x 20 cm) foret med bagepapir, og pres den ud i formen. Sæt formen i køleskabet i minimum 2 timer.
  5. Trin 5
    Drys raw-brownien med kakaopulver, og skær den ud i små firkanter. Der bliver ca. 9 stykker.