Brownie rawbar med røde kidneybønner
Let
6 personer
140 min.
Ingredienser
til 6 personer
175 g valnødder
1 avocado
2 dåser Bonduelle Økologiske Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dl agavesirup
75 g kakaopulver
1 tsk. stødt vanilje eller vanilje-paste
50 g mandelmel
1 avocado
2 dåser Bonduelle Økologiske Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dl agavesirup
75 g kakaopulver
1 tsk. stødt vanilje eller vanilje-paste
50 g mandelmel
Ingredienser til 6 personer
175 g valnødder
1 avocado
2 dåser Bonduelle Økologiske Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dl agavesirup
75 g kakaopulver
1 tsk. stødt vanilje eller vanilje-paste
50 g mandelmel
1 avocado
2 dåser Bonduelle Økologiske Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dl agavesirup
75 g kakaopulver
1 tsk. stødt vanilje eller vanilje-paste
50 g mandelmel
- Trin 1Hak valnødderne mellemfint på en foodprocessor. Kom dem i en skål.
- Trin 2Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud med en spiseske. Kom avocadokødet i foodprocessoren sammen med kidneybønner, agavesirup, kakao, vanilje og mandelmel, og blend til en ensartet puré.
- Trin 3Skrab siderne ned med en bagespatel, og tilsæt de hakkede valnødder. Giv dem en meget kort blendetur, så alt blandes, men nødderne stadig har konsistens.
- Trin 4Skrab massen ned i en lille firkantet bageform (ca. 20 x 20 cm) foret med bagepapir, og pres den ud i formen. Sæt formen i køleskabet i minimum 2 timer.
- Trin 5Drys raw-brownien med kakaopulver, og skær den ud i små firkanter. Der bliver ca. 9 stykker.
Se også: