Majs-muffins med røget chili og popcorn
Medium
8 personer
30 min.
Ingredienser
til 8 personer
(8 -10 stk)
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk polentamel
2-3 stk. røget chipotle chili / i lage
2 dl let mælk
2 æg
50 g smør
2 ds majs
popcorn
creme fraiche
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk polentamel
2-3 stk. røget chipotle chili / i lage
2 dl let mælk
2 æg
50 g smør
2 ds majs
popcorn
creme fraiche
Ingredienser til 8 personer
(8 -10 stk)
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk polentamel
2-3 stk. røget chipotle chili / i lage
2 dl let mælk
2 æg
50 g smør
2 ds majs
popcorn
creme fraiche
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk polentamel
2-3 stk. røget chipotle chili / i lage
2 dl let mælk
2 æg
50 g smør
2 ds majs
popcorn
creme fraiche
- Trin 1Bland alle de tørre ingredienser sammen.
- Trin 2Rør derefter mælk og æg deri.
- Trin 3Smelt smørret og vend det deri sammen med majsene og groft hakket chili.
- Trin 4Smør 8 muffin-forme med lidt ekstra smør og fordel fyldet i dem.
- Trin 5Bag muffin i en forvarmet ovn på 185 grader i ca. 25-30 minutter.
- Trin 6Anret muffins med popcorn og creme fraiche.
Tip: I stedet for chipotle chili, kan man fint bruge almindelig stor tørret rød chili.
Se også:















.webp)
