Tacoskaller med majs og røde kidneybønner, sprød ribbensteg og ananas-salsa
Medium
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs og Røde Kidneybønner (drænet vægt 140 g)
2 dl cremefraiche, 18%
1/4 bundt koriander
400 g stegt ribbenssteg/kamsteg
8-12 tacoskaller
Salsa:
150 g ananas
3 forårsløg
1/2 rød chili
1 lime, usprøjtet – saft og fint revet skal heraf
20 g syltede grønne jalapeños
1 spsk. væske fra jalapeños-lagen
1 spsk. flormelis
Salt og sort peber
2 dl cremefraiche, 18%
1/4 bundt koriander
400 g stegt ribbenssteg/kamsteg
8-12 tacoskaller
Salsa:
150 g ananas
3 forårsløg
1/2 rød chili
1 lime, usprøjtet – saft og fint revet skal heraf
20 g syltede grønne jalapeños
1 spsk. væske fra jalapeños-lagen
1 spsk. flormelis
Salt og sort peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Majs og Røde Kidneybønner (drænet vægt 140 g)
2 dl cremefraiche, 18%
1/4 bundt koriander
400 g stegt ribbenssteg/kamsteg
8-12 tacoskaller
Salsa:
150 g ananas
3 forårsløg
1/2 rød chili
1 lime, usprøjtet – saft og fint revet skal heraf
20 g syltede grønne jalapeños
1 spsk. væske fra jalapeños-lagen
1 spsk. flormelis
Salt og sort peber
2 dl cremefraiche, 18%
1/4 bundt koriander
400 g stegt ribbenssteg/kamsteg
8-12 tacoskaller
Salsa:
150 g ananas
3 forårsløg
1/2 rød chili
1 lime, usprøjtet – saft og fint revet skal heraf
20 g syltede grønne jalapeños
1 spsk. væske fra jalapeños-lagen
1 spsk. flormelis
Salt og sort peber
- Trin 1Skær ananas i små tern og snit forårsløg og chili fint.
- Trin 2Riv skallen på lime, på den fine side afrive jernet og pres saften.
- Trin 3Hak jalapeno fint og bland det sammen med resten af salsa ingredienserne. Smag til med salt og peber.
- Trin 4Kom majs og bønner i en sigte og lad dem dryppe af for vand. Hak korianderen groft og vend det sammen med cremefraiche, majs og bønner. Smag til med salt og peber.
- Trin 5Fordel majs/røde kidneybønner i taco skaller, skær kødet i små mundrette stykker og fordel dem i tacoskallerne.
- Trin 6Anret taco skallerne på et fad eller i små bakker.
- Trin 7Serveres med ananas-salsa og drysses med lidt ekstra koriander.
Tip:
Man kan skifte koriander ud med basilikum og lave opskriften med kylling eller oksekød.
Se også: