Vegansk Karryret med kikærter og sød kartoffel

Vegansk Karryret med kikærter og sød kartoffel

Ingredienser

2 søde kartofler
1 porre
5 cm ingefær
3 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kokosmælk
1 broccoli
1 dåse Bonduelle kikærter
Olie til stegning
Basmatiris
2 lime
Gurkemeje, chili, spidskommen, peber, salt, kanel

Til pynt: spinat og koriander

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Snit porre og hvidløget
  2. Sauter på en dyb stegepande eller i en stor gryde, indtil de er møre.
  3. Skræl de søde kartofler, skær dem i terninger og kom på panden.
  4. Kom ingefær, krydderier, hakkede tomater og kokosmælken på panden.
  5. Læg låg på og lad det simre i 30-45 minutter. Kog risene.
  6. Når der er 10-15 minutter tilbage, rør kikærter og broccoli i blandingen.
  7. Anret med spinat og koriander. Pres til sidst saften fra lime oven på.


Velbekomme